Mergi sus
Abonare la Newsletterul CURSURI WEB DESIGN Abonare la Newsletter

ABONARE NEWSLETTER CURSURI WEB DESIGN


Pentru a va abona la Newsletterul CURSURI WEB DESIGN, va rugam sa cititi Termenii si conditiile de mai jos, dupa care sa accesati link-ul urmator:

Sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos si doresc sa ma abonez la newsletterul CURSURI WEB DESIGN


Pentru a va dezabona de la Newsletterul CURSURI WEB DESIGN, va rugam sa accesati link-ul urmator:

Doresc sa ma dezabonez de la newsletterul CURSURI WEB DESIGN


TERMENI SI CONDITII DE ABONARE NEWSLETTER

Newsletter-ul CURSURI WEB DESIGN (denumit in continuare: SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de TOP QUALITY MANAGEMENT (denumit in continuare FURNIZOR) utilizatorilor (denumit in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) site-ului http://www.cursuri-web-design.ro (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si / sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul CURSURI WEB DESIGN, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre Top Quality Management si sunt accesibili pe Site, in limba romāna. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul http://www.cursuri-web-design.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.


INREGISTRARE

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele cerute in formular. Datele necesare sunt: adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de e-mail introdusa veti primi un mail de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmarea abonarii la newsletter, inregistrarea dumneavoastra va fi luata in considerare.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.


CONDITII DE UTILIZARE

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). Pentru a asigura o buna livrare a newsletter-elor trimise de catre furnizor utilizatorul trebuie sa introduca adresa de email marketing@cursuri-web-design.ro in agenda de contacte (Address Book). Totodata, in cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.


DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul "activitati de formare profesionala", in conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv Legea nr. 677/2001, modificata si completata.

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor. Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.


RESPONSABILITATI

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si / sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si / sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.


POLITICA ANTI SPAM

Top Quality Management nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Abonarea la fiecare newsletter se face doar dupa confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

Toate newsletterele trimise de furnizor sunt semnate folosind tehnologii gen: DKIM si / sau Yahoo Domain Keys, pentru a atesta provenienta lor. In plus, fiecare server folosit de catre furnizor pentru a livra email-urile personalizate foloseste SPF (Sender Policy Framework), tehnologie care asigura apartenenta adreselor IP.


INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

Top Quality Management isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.


LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care firma Top Quality Management este inregistrata.


DATE DE CONTACT

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta la:

S.C. TOP QUALITY MANAGEMENT S.R.L.
Cod unic de inregistrare: RO 17206359
Numar de ordine la Registrul Comertului: J40/2225/2005
Capital Social: 17.200 RON
Cont Bancar: RO21 BTRL 0470 1202 3582 20XX - deschis la Banca Transilvania.

Adresa:
Str. Dionisie Lupu Nr. 49, Etaj 3, Ap. 7,
Sector 1, Bucuresti - Cod Postal 010455.
Telefon: 0724.370.347
Fax: 0372 250 333
E-mail: office@cursuri-web-design.ro


CLAUZE FINALE

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit. Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Top Quality Management, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Top Quality Management va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.

Cursuri Web Design - Continut:

Modul 1: Curs Web Design - Nivel BASIC
Include:
- HTML;
- XHTML;
- CSS;
- Aplicatii practice si analiza site-uri web;
- Proiect: Realizarea a doua site-uri web si lansarea lor pe internet.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 2: Curs Web Design - Nivel DINAMIC CLIENT
Include:
- JavaScript;
- DHTML;
- Librarii JavaScript (JQuery);
- Aplicatii practice;
- Proiect: Realizarea unui site web aplicand JavaScript.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 3: Curs Web Design - Nivel MODERN WEB
Include:
- Ce aduce nou HTML5;
- Ce aduce nou CSS3;
- Concepte: Web Responsive;
- Aplicatii practice;
- Proiect: Realizarea unui site web responsive, aplicand HTML5 si CSS3.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 4: Curs Web Design - Nivel BAZE DE DATE
Include:
- Proiectarea, realizarea si administrarea bazelor de date;
- Limbajul standard SQL;
- Sisteme de gestiune a bazelor de date: MySQL / PostgreSQL, etc;
- Aplicatii practice;
- Proiect: Proiectarea, realizarea si administrarea unei baze de date.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 5: Curs Web Design - Nivel DINAMIC SERVER
Include:
- Serverul Web APACHE;
- PHP;
- Integrare PHP si MySQL;
- Aplicatii practice;
- Proiect: Realizarea unei aplicatii / site web incluzand dinamica pe parte de server.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 6: Curs Web Design - Nivel RAPID CMS
Include:
- Joomla!;
- Drupal;
- WordPress;
- Proiect: Realizarea unui site web utilizand aplicatii CMS.
Afla aici mai multe detalii...

Modul 7: Curs Web Design - Nivel TOTAL
Include:
- Aplicatie forum - Realizare practica;
- Aplicatie Newsletter - Realizare practica;
- Aplicatie comert electronic - Realizare practica;
- Aplicatie de gestionarea continutului Web (CMS) - Realizare practica;
- Aplicatie web gestiune clienti - Realizare practica;
- Prezentarea a 5 aplicatii open source pentru profesionisti (Forum, Newsletter, E-Commerce, CMS, CRM);
- Proiect: Instalarea si configurarea unei aplicatii web Open Source.
Afla aici mai multe detalii...

Cursuri Web Design desfasurate in sistem LA DISTANTA

Puteti invata Web Design accesand si o alta varianta de studiu pentru cursul de Web Design, si anume:

- Curs Web Design in sistem de studiu LA DISTANTA.
Afla aici mai multe detalii...

© Top Quality Management - Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr. 49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti - Cod Postal: 010455
| Tel: 0724.370.347 sau 0735.183.925 | Fax: 0372.250.333 | E-Mail: office@cursuri-web-design.ro |

mouseover mouseover mouseover mouseover